Bouwpartners en samenwerkingsverbanden van MPE

"Perfectie tot in detail" daar streven we naar. En Melssen Peperkamp Elektro B.V. zoekt graag samenwerking met vakmensen die dezelfde passie delen als ons.  Het resultaat is wat telt, en daarvoor halen we alles uit de kast! Onderstaand enkele van onze bouwpartners, welke wij graag aan u adviseren.   

Elzenburgt Luxury homes

ElzenBurgt Luxury Homes biedt een totaalconcept voor het verwezenlijken van uw droomvilla, dat verder gaat dan alleen het bouwproces. Het begrip “totaalconcept” (oftewel: “Turn-Key”) krijgt een nieuwe betekenis! Uw zorgeloos bestaan begint voor ons namelijk niet bij de ontwerptekeningen, maar al bij de allereerste investeringsbeslissingen. Op welke plek kan ik mijn droomvilla bouwen? Natuurlijk zorgen wij ook voor een villa-ontwerp waarin u al uw wensen terugvindt en stroomlijnen wij alle facetten van het bouwproces, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. ElzenBurgt Luxury Homes brengt luxueuze villa’s van droom tot plan naar werkelijkheid.

www.elzenburgt.com

Lees meer: Elzenburgt Luxury homes

Marstyling - Mariëlle Stolk

Een interieur creëren waarin u zich echt thuis voelt: dat is de passie van Mariëlle Stolk, de interieurontwerper en stylist achter MarStyling. Die passie vergt ervaring, gevoel voor stijl en vooral een luisterend oor. Door tussen de regels door te lezen, vangt Mariëlle dingen op waar u zelf niet bij stil hebt gestaan. Het is haar uitdaging om die onbewuste wensen te vertalen naar een interieurontwerp of interieuradvies dat bij u past.

www.marstyling.nl

Lees meer: Marstyling - Mariëlle Stolk

Duo Elektro

De DUO-elektro baan, de oplossing voor het bestrijden van de jeugdwerkeloosheid. De oplossing die we uit het verleden nog kennen , de VUT regeling voor oudere werknemers, is momenteel financieel geen haalbare kaart om onze jongeren aan een baan te helpen. Voor het vak elektrotechniek dreigt een probleem in de nabije toekomst , wanneer we de afgestudeerde VMBO leerlingen geen baan in hun vakgebied kunnen bieden.

www.duo-elektroregiooss.nl

 

Kavel40

Kavel40 is een initiatief van Princen Ontwerp en Bouwprocesbegeleiding en Beatrijs La Garde Interieurprojecten. Bij het (ver)bouwen van een huis komen veel zaken kijken. Wie hier van tevoren goed over nadenkt bespaart zich later kopzorgen. Problemen bij de inrichting doen zich meestal pas voor als de stenen al op elkaar staan. Op dat moment is het lastig wijzigingen aan te brengen. Bij Kavel 40 wordt u in het schetsstadium al geprikkeld aan welke belangrijke zaken u van tevoren al aandacht aan moet schenken. In het prikkelcentrum wordt de stress en spanning die bij elke (ver)bouw komt kijken deels weggenomen.

www.kavel40.nl

 

Beatrijs Lagarde

"Wij helpen je met het creëeren van een plek waar jij je thuis voelt. Om te beleven. Rust te vinden. Te werken en te genieten."  Beatrijs La Garde Interieurprojecten is een onafhankelijk interieurontwerpbureau met vernieuwende ideeën die aansluiten bij de wensen van de opdrachtgever. Zij kijken vanuit een ander perspectief dan jij, maar jouw smaak als opdrachtgever staat altijd centraal. Jouw wensen en hun disciplines samen in een plan!

www.beatrijslagarde.nl

 

Bouw & Timmerbedrijf Ketelaars Uden

Bouw- en timmerbedrijf Ketelaars in Uden is een ervaren en vakkundig bedrijf dat al 30 jaar bouw/verbouwingen, Timmerwerk en machinaal timmerwerk realiseert. Klanttevredenheid en hoge kwaliteit staat bij ons centraal. Wij werken met duurzame materialen van hoge kwaliteit. Ketelaars is er echter niet alleen voor uw timmerwerken. Ook een uitbreiding of complete verbouwing van uw woning verzorgen wij voor u. Hierin begeleiden en adviseren wij u over de vele mogelijkheden. In de werkplaats maken wij kozijnen ramen en deuren volgens politie keurmerk. Maar ook ander machinaal timmerwerk kan er vervaardigd worden.

www.ketelaarsbouw.nl

 

Reuvers Bouw & Ontwikkeling

Reuvers Bouw en Ontwikkeling staat al ruim 45 jaar garant voor kwalitatief hoogwaardige nieuwbouw. Sinds de oprichting in 1968 is het familiebedrijf uitgegroeid tot een volwassen en solide partner in de bouw. Met een hecht team van gedreven vakmensen bouwen en ontwikkelen zij nieuwbouw voor diverse partijen, van particulieren tot gemeenten en van woningbouwcorporaties tot investeerders.  Reuvers Bouw en Ontwikkeling is een stabiele organisatie die het gehele proces van nieuwbouw onafhankelijk kan uitvoeren. Alle disciplines die hierbij komen kijken hebben ze in eigen huis. Met een eigen timmerfabriek en zeer geavanceerde werkplaats, waar ze diverse prefabproducten binnenshuis kunnen realiseren, zijn ze zeer flexibel en slagvaardig.

www.reuversbouw.nl

 

Bouwbedrijf Wagemakers B.V.

Bouwbedrijf Wagemakers is een modern en daadkrachtig bouwbedrijf, dat actief is in de segmenten woningbouw, utiliteitsbouw, en renovatie/groot onderhoud. Daarnaast zijn we een toonaangevende speler op het gebied van projectontwikkeling en turnkey projecten. We werken bij al onze activiteiten intensief samen met anderen: met mede-investeerders en een geselecteerd netwerk van onderaannemers uiteraard, maar ook met architecten en opdrachtgevers. Daardoor zijn we in staat om elk project naar een optimaal eindresultaat te brengen. Op een vakkundige en efficiënte wijze, maar vooral: met oog voor elkaar

www.bouwbedrijfwagemakers.nl

 

Gebroeders van Herpen b.v.

Bouwbedrijf Gebrs. van Herpen B.V. is een middelgrote bouwonderneming en is met meer dan 80 medewerkers vooral actief in de particuliere en seriematige woningbouw, utiliteitsbouw en renovatie en onderhoud. Daarom is de bovenstaande slogan van toepassing op Bouwbedrijf Gebrs. v. Herpen B.V. Een veelzijdige onderneming die staat voor vakkundige medewerkers, kwaliteit en flexibiliteit. Ook staat bij Bouwbedrijf Gebrs. van Herpen B.V. het begrip betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Een bouwbedrijf waar u dus op kunt bouwen. Belangrijke aspecten voor Bouwbedrijf Gebrs. van Herpen B.V. zijn dan ook het eigentijds, functioneel, klantgericht en ambachtelijk bouwen.

www.herpenbouw.nl

 

Muller Bouw B.V.

Muller Bouw is een kwalitatief hoogwaardig bouwbedrijf uit Oss, actief in de woningbouw, utiliteitsbouw en projectontwikkeling. Renovatie en onderhoud zijn ondergebracht in Muller Bouwservice. Het is een echt familiebedrijf, waarbinnen inmiddels de derde generatie actief is. Muller Bouw kenmerkt zich door een combinatie van Brabantse gemoedelijkheid en een professionele, zakelijke werksfeer, waarin zowel de ruim tachtig eigen werknemers als onze opdrachtgevers zich al jaren thuis voelen. Sleutelwoorden zijn dan ook degelijkheid en betrouwbaarheid. Hiermee wordt een goede basis gelegd voor het realiseren van projecten, een ‘fundament voor kwaliteit’, zoals ons motto luidt.

www.mullerbouw.nl